STABILITY TECHNICIAN (M / V) Zuiden van Antwerpen

Referentie: ANT01109997976

Functieomschrijving

Stability studies worden uitgevoerd om aan te tonen dat voor elk routine product de juiste shelf life en label gekend zijn.

 

Als stability technician ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig plannen,  opstarten,  uitvoeren, opvolgen en rapporteren van de verschillende taken die behoren tot beheer van het routine stabiliteitenprogramma en stability studies in kader van projecten.

 

Je levert eveneens ondersteuning en advies bij studie-technische  en  stability product kennis vragen in stabiliteit relevante rubrieken voor oa.:

  • Regulatory compliance
  • Projecten of routine wijzigingen
  • APR (Annual Product review)
  • Notificaties (LIR’s/MIR’s/AQRT (Area Quality Review Team))

Profiel

  • Je bent een professionele Bachelor Chemie, microbiologie, farmaceutisch biologisch of equivalent door ervaring in een farmaceutisch laboratorium of GMP laboratorium (3 tot 5 jaar).
  • Je hebt een goede kennis van het Microsoftpakket
  • Ervaring met IT systemen (eg. LIMS) en statistiek is een nuttig, ervaring in laboratoriumtechnieken/in de farmaceutische industrie is een pluspunt
  • Je bezit over goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling (Nederlands/Engels)
  • Je kan probleemoplossend, kritisch en analytisch denken
  • Je draagt discipline en kritische ingesteldheid hoog in het vaandel.

Je bent een zelfstandige werker die teamwerk belangrijk vindt

Wij bieden

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen, dit alles in een boeiende werkomgeving waar je volop de mogelijkheid hebt om je te ontplooien en verder te ontwikkelen.

Bedrijf

Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

 

Voor een farmaceutische partner in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een STABILITY TECHNICIAN (M/V)


Regio:
Antwerpen

Specialisatie:
Office

Contracttype:
Projectsourcing

Functiegroep:
Administratieve ondersteuning & secretariaat

Functie:
Technisch administratief bediende

Sector:
Farmaceutische industrie