GESPECIALISEERDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

BETROUWBAAR VOOR PROJECTEN VAN A TOT Z

Of het nu Life Sciences, (Petro) Chemicals & Energy, Building & Infrastructure, Rail of Marine & Offshore is, wij ondersteunen uw project met het juiste talent en de gewenste expertise. Onze betrokken medewerkers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Select Projects denkt mee met u en gaat samen voor hetzelfde doel.

Ervaar onze expertises

Processen worden complexer en vragen steeds meer en steeds sneller verfijnde kennis. Select Projects heeft een uitgebreid team van ervaren en gespecialiseerde experts ter beschikking die snel en flexibel inzetbaar zijn. Zo bent u in staat om daadkrachtig te anticiperen op de steeds veranderende eisen

Select Projects Academy

Select Projects is gespecialiseerd in het samenstellen van teams met de juiste mix aan competenties. Met de Select Projects Academy trainen we onze professionals in verschillende domeinen. De mens staat centraal. De focus ligt op het verscherpen van ieders talenten. Op die manier houden we hun kennis en kunde op het scherpst van de snede om onze klanten optimaal te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

GESPECIALISEERDE ENGINEERS IN

(Petro) Chemicals & Energy
De (Petro)chemische sector staat voor steeds grotere uitdagingen. Van nieuwe technologieën tot complexe geautomatiseerde procesinstallaties. Select Projects kan rekenen op een gespecialiseerd team van gekwalificeerde technici die uw project komen ondersteunen in engineering, SHEQ, maintenance & facility.
Life Sciences

Gezien de snelheid aan nieuwe productontwikkelingen stijgt de vraagt naar productiviteit. Het groot aantal richtlijnen brengt extra uitdagingen met zich mee. U kan steeds rekenen op Select Projects. Onze gekwalificeerde ingenieurs ondersteunen uw project in: Engineering, Quality & Compliance en R&D support

Building & Infrastructure
Samen bouwen aan uw project? Onze gekwalificeerde ingenieurs geven uw bouwplannen een boost. Met specialisaties in Construction, Building Information Modelling, Maintenance & Facility met de focus op veiligheid & kwaliteit.
Rail
Select Projects bouwde in Nederland al mee aan de Noord Zuidlijn en de Betuweroute. Onze professionals hebben expertise in rolling stock en rail infrastructuur zowel voor heavy als light rail. U kan rekenen op onze ondersteuning in maintenance, inbedrijfstelling, technische documentatie en projectmanagement.
Marine & Offshore
Select Projects opereert vanuit twee wereldhavens: Antwerpen en Rotterdam. Wij bieden professionele oplossingen in Marine & Offshore. Veiligheid, continuïteit en leverbetrouwbaarheid zijn waarden die wij net als de sector essentieel vinden. Onze professionals bieden ondersteuning op maat in operations, maintenance, engineering & project management.

Select Projects maakt deel uit van Select Group

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. Select Projects maakt deel uit van Select Group, een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Updates van Select Projects