Select Projects Academy Day

Gepubliceerd op: 3 mei 2019

Afgelopen donderdag vond de eerste Select Projects Academy Day plaats van 2019. Met z’n 100 medewerkers verzamelden we op een wel heel bijzondere locatie, namelijk het Bosuilstadion van Royal Antwerp Football Club. Onze medewerkers konden er kiezen tussen zeven verschillende opleidingen in hard en soft skills: van Excel tot communicatie.

Select Projects wordt steeds groter en onze Academy Day kon dan ook niet langer doorgaan op het hoofdkantoor. We hadden meer ruimte nodig en dankzij ons partnership met RAFC konden we die extra ruimte vinden in het Bosuilstadion.

Na een warm ontvangst en een heerlijke lunch, werd de grote groep onderverdeeld in zeven groepjes die verschillende opleidingssessies volgden. Deze editie kwam onder meer Excel, outlook, one note maar ook atex & machineveiligheid, procedures schrijven, feedback geven en communicatie aan bod.

‘Met deze opleidingsdagen willen we onze medewerkers naar een hoger niveau tillen,’ vertelt director Charlot Van Ussel. ‘We stippelen voor iedereen een opleidingstraject op maat uit, maar die trainingen volgen ze vaak individueel. Op zo’n Academy Day geef je iedereen naast het professionele luik, ook de kans elkaar nog eens terug te zien. Bovendien leert iedereen ook van elkaar en is er een kennisdeling. Dat maakt het extra boeiend.’

Onze medewerkers waren alvast enthousiast over deze editie:

“Wat kan ik nog bijleren over Outlook? Ik dacht dat ik alles redelijk goed kende. Maar de training was erg verrassend, ik heb een heel nieuwe methode geleerd over hoe omgaan met outlook en hoe te gebruiken.” (Annebel)

“Het was mijn eerste ervaring met de Academy Day, waarbij ik me volledig open stelde. Ik heb veel bijgeleerd omtrent de SOP's en WI's tijdens de training ‘Procedures schrijven’ en alsook weer nieuwe mensen mogen leren kennen.” (Lisa)

“De locatie was natuurlijk super, dit maakte het een zeer speciale editie van de acadamy day” (Sarah)

“Zeer aangenaam. Het schept direct een andere en lossere sfeer door de training te houden op een locatie die eigenlijk voorzien is voor vrije tijd/amusement ipv de standaard kantoorruimtes.” (Jan)


Ander nieuws