Select Projects Academy Day: knowledge sharing in het Bosuilstadion

Gepubliceerd op: 23 oktober 2019

Naar goede gewoonte werd afgelopen dinsdag opnieuw de Select Projects Academy Day georganiseerd. Dit keer trokken we opnieuw met zo'n 100 deelnemers richting het voetbalstadion van Royal Antwerp Football Club. Naast opleidingen over Excel en Outlook en soft skills als omgaan met stress en conflicten, waren er dit keer ook twee kennisdelingen van projectmedewerkers.

Omgaan met stress

Bij Select Projects zetten we in op talent. Met onze eigen Academy laten we dat talent ontplooien zowel doorheen het jaar via individuele opleidingstrajecten als tijdens onze Academy Days. Twee keer per jaar nodigen we alle medewerkers van Select Projects uit op een unieke locatie om een opleiding naar keuze te volgen. Deze editie was opnieuw een succes.

Naast de opleidingen in Office pakketten als Outlook en Excel, waren ook de opleidingen rond soft skills populair. In de trainingen "Omgaan met stress" en "Omgaan met conflicten" kregen onze medewerkers tips mee die niet alleen in een professionele omgeving kunnen worden toegepast.

Kennisdeling door collega's

Bijzonder aan deze editie waren ongetwijfeld de twee kennisdelingen. Collega's Bart Segers en Bram Damen deelden de kennis die ze op hun projecten hebben vergaard. Aan de hand van workshops gaf Bram mee hoe consultants binnen een quality omgeving zich van hun beste kant kunnen laten zien.

Bart ging in zijn training dan weer dieper in op de Lean Six Sigma Toolset, een werkmethode die niet alleen bij klanten maar ook in de thuisomgeving kan worden toegepast.

Zin om net als onze projectmedewerkers een volgende stap te zetten in jouw carrière? Neem een kijkje in ons vacature-aanbod.