Over ons

Select Projects is een trots onderdeel van Select groep. Deze werd in 2004 opgestart door onze C.E.O., Bart Gonnissen. Na een jarenlange carrière als C.F.O. van 1 van de grotere Europese HR dienstverleners, nam hij Select Interim over, dat aan de oorsprong ligt van de verdere groei van onze groep. Na de succesvolle uitbouw van onze 'werving & selectie'- en uitzendactiviteiten, richtten we parallel aan Select een detacheringskantoor op. Dat opereerde onder de naam Quadrant Engineering Support vanuit Antwerpen en was hoofdzakelijk actief in Engineering. De toenmalige activiteiten zijn ondertussen gecentraliseerd onder Select Projects. Een jong en dynamisch team dat veel belang hecht aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klanten, als naar zijn medewerkers toe, werkt dagdagelijks ambitieus aan de verdere uitbouw van Select Projects vanuit België en Nederland. 

Select Projects trots onderdeel van de Select Groep

Select groep verzamelt bedrijven actief in de HR-dienstverleningssector. Begin 2018 kreeg Select er vier nieuwe partners bij: Peps Interim, iStorm, Xpertize Luxemburg en Xpertize Marokko. Zij versterken onze positie als gespecialiseerde HR-generalist en onze lokale aanwezigheid: Select biedt voor elke HR-vraag een oplossing op maat in uw regio. 
Met de 200 medewerkers van Select Projects voeren we al geruime tijd technische opdrachten uit. Via iStorm en Xpertize bieden we nu ook flexibele en gespecialiseerde ondersteuning voor al uw IT & HR projecten.

Peps International, uw partner in gespecialiseerde technische ondersteuning

Indien u op zoek bent naar ondersteuning voor uw project, om drukke periodes op te vangen of wanneer u technische expertise nodig heeft voor korte- of langetermijn opdrachten, dan wilt u graag een echte partner. Bij Peps International, nemen we de tijd om uw noden en uw projecten op te lijsten. Onze technische experten ondersteunen uw bedrijf met dezelfde toewijding die u kan verwachten van een vaste medewerker.

Net zoals Select Projects ondersteunen wij onze experts optimaal zodat zij kunnen focussen op uw project. Peps International levert dezelfde ondersteuning op een technisch en internationaal niveau.

Commitment to Safety

Select Projects erkent haar verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van mens, milieu en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Met ‘mens’ bedoelen wij iedereen die betrokken is bij onze activiteiten; al onze medewerkers, partners, bezoekers en andere belanghebbenden. Deze zorg voor veiligheid, Psychosociale risico’s, gezondheid, milieu en welzijn van iedereen zijn essentiële voorwaarden om de continuïteit en de groei van de onderneming te realiseren.