Medewerkers aan het woord

Koen Marcel

Koen Marcel

“Na meer dan 3 en een half jaar nog steeds tevreden met de samenwerking en het project dat Select Projects me aanbood. Bij mijn klant, Pfizer, werken we samen met een beperkte groep techniekers in een groot bedrijf. Omdat er genoeg tijd was/is om iedereen op de afdeling te leren kennen is de samenwerking gegroeid en wordt mijn ervaring, die nodig is in deze job, elke dag sterker. Ik houd ook wel van de flexibiliteit die geboden wordt door Select Projects. Dat gaat over overuren, andere uren, shiften en vrije tijd. Hiermee is de klant tevreden en ook ik als werknemer. Ook heb ik het aantal projecten bij mijn klant, dat ingevuld wordt door iemand van Select Projects, zien groeien sinds ik begon en dat is een teken dat we goed bezig zijn bij Pfizer.”
Koen
Technieker
Koen Marcel
Jelle Deurloo

Jelle Deurloo

“Select is goed in staat om de koppeling tussen bedrijf en kandidaat te maken dit doen zij op een professionele wijze, waarbij Select een goede voorbereiding geeft op het sollicitatiegesprek met handvatten voor het interview. Op het moment dat je op het project bezig bent, worden frequent tussentijdse evaluaties ingepland dat zeer vertrouwd voelt omdat Select de opdrachtgever goed kent.  Hierdoor zijn zij in staat op de juiste wijze feedback en begeleiding te geven met bruikbare tips en tricks hoe om te gaan met een situatie om de werkvloer. De kracht van Select is zeker het persoonlijke contact.  Ik zal dan ook zeker Select aanbevelen als werkgever.”
Jelle
Projectcoördinator
Jelle Deurloo
Nathaniel Kempeneer

Nathaniel Kempeneer

‘Met Select Projects kan ik ervaring opdoen in verschillende sectoren en industrieën. Daarnaast ondersteunen ze mij in het uitbouwen van mijn carrière met specifieke opleidingen gelinkt aan mijn project, maar ook aan mijn toekomstige plannen. Geen loze beloftes, ze doen wat ze zeggen en hebben dat al bewezen.’
Nathaniel Kempeneer
E&I Engineer
Nathaniel Kempeneer

Select Projects meer dan Project Sourcing

Naast project sourcing doen wij ook aan international staffing, interim en outplacement.

  • Select Human Resources
  • Select International