Vakgebieden

Binnen de sectoren Life Sciences, Marine & Offshore, (Petro)chemie, Rail en Power zijn wij actief in het verbinden van de allerbeste professionals met een uitdagende opdracht. Wij zijn continu op zoek naar professionals in uiteenlopende disciplines binnen deze vakgebieden.

Wenst u extra informatie over onze vakgebieden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

 • Life Sciences

  Life Sciences

  Select Projects is partner van heel wat vooraanstaande bedrijven binnen de Life Sciences. Ben je expert in R&D, Registratie, Validatie, Quality management, Engineering & Manufacturing, ... Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze projecten kijken we altijd uit naar hoog gekwalificeerd talent!

 • Rail

  Rail

  Als kind liever met de trein willen reizen, dan met de auto? Altijd gespeeld met modeltreinen? Stap op de trein en maak van je hobby je beroep! Een expert op het gebied van maintenance, inbedrijfstelling, engineering of projectmanagement? En interesse in rolling stock of rail-infra... kijk dan zeker naar de technische functies binnen dit vakgebied die open staan!

 • Power

  Power

  Energie, elektriciteit, stroom, voltage: woorden die verbonden zijn aan power. Door wind, water of andere natuurlijke grondstoffen zal elektriciteit worden opgewekt, gedistribueerd en verbruikt door particulieren of bedrijven. Ben jij iemand vol energie en kracht om in de power industrie te werken? Bekijk dan zeker ons vacatureaanbod binnen dit vakgebied!

Select Projects meer dan Project Sourcing

Naast project sourcing doen wij ook aan international staffing, interim en outplacement.

 • Select Human Resources
 • Select International