Onze oplossingen

 

Select Projects is een service provider  op het gebied van Project Sourcing. Wij leveren kwalitatieve diensten op maat van uw wensen. We helpen grote en middelgrote bedrijven in België, Nederland en het buitenland in het realiseren van technische vraagstukken, op operationeel of strategisch vlak.

Via Project Sourcing bieden wij een team van gespecialiseerde professionals voor uw opdracht. We kunnen individuele professionals of volledige teams inzetten op een flexibele of permanente basis,  zowel op korte als op lange termijn. Zo beschikt u snel over mankracht met de juiste skills en ervaring. U geeft aan waar, wanneer en voor hoelang u iemand nodig heeft; wij zorgen voor de juiste professional op de juiste plaats.

We bouwen graag samen aan de loopbaan van onze technische professionals en binden ze zo maximaal op lange termijn aan ons. Zo komen zij in contact met verschillende ondernemingen en leren ze voortdurend nieuwe producten, werkmethodes en bedrijfsomgevingen kennen. Hun werkervaring en vakkennis neemt dus continu toe. Op die manier staan wij op elk moment paraat om u een projectteam met de gevraagde skills te leveren.

Naast Project Sourcing bieden wij u Recruitment en Consultancy diensten. Indien u op zoek bent naar nieuwe werknemers voor uw organisatie of expertise zoekt om  na te denken over andere HR-vraagstukken, brengen wij u graag in contact met de juiste collega!

Select Projects meer dan Project Sourcing

Naast project sourcing doen wij ook aan international staffing, interim en outplacement.

  • Select Human Resources
  • Select International