Waarom Select Projects

In de grote hoeveelheid van organisaties die zich in onze dienstverlening bevinden, onderscheidt Select Projects zich op een vijftal significante aspecten.

 

Betrouwbaarheid
Als betrouwbare partner geven we inzicht en creëren we transparantie in ons gehele werkproces (recruitment, sales, administratie, …) “We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!” Transparante communicatie in alle fases van onze samenwerking is een must voor een kwalitatief resultaat.

Daadkracht
Elk profiel en elke opdracht waarmee wij aan de slag gaan, kent mogelijkheden. Select Projects vindt deze mogelijkheden!

Vriendelijkheid
Wij zijn en blijven ons zelf en benaderen iedere gesprekspartner zoals we zelf ook benaderd willen worden. En dit vanuit de kernwaarden van onze organisatie: Share, Smile, Support, Solidarity, Shine en Service

Zorgvuldigheid en Integriteit
Wij zijn zorgvuldig met het netwerk dat we hebben. We selecteren en koesteren uw bedrijfsinformatie en/of persoonlijke gegevens. Wij vragen steeds om goedkeuring voor we naar buiten treden met dergelijke informatie.

Link met Select Human Resources
Select Projects is een zusterbedrijf van Select Human Resources, een brede en internationale HR dienstverlener. Daardoor kunnen we onze technische expertise combineren met grondige HR-kennis.

Het resultaat
Dankzij de uitstekende geografische spreiding van onze vestigingen, telkens in de nabijheid van zowel bedrijven als de arbeidsmarkt, brengen wij snelle wisselwerkingen tot stand tussen specialisten en ondernemingen. We begeleiden onze technische professionals  als de besten vanuit onze voorbeeldrol op vlak van HR. Zo krijgen onze mensen de nodige opleiding voor verdere ontwikkeling van zowel persoonlijke als technische vaardigheden.

 

Select Projects meer dan Project Sourcing

Naast project sourcing doen wij ook aan international staffing, interim en outplacement.

  • Select Human Resources
  • Select International