Ben (Project Engineer)

Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Select Projects en sinds maart 2018 maak ik, na een project engineering functie bij een klant in Geel, deel uit van een multifunctioneel Select Projects project team bij een pharma-bedrijf in Beerse. Binnen ons team heerst een optimale sfeer die ervoor zorgt dat we op professioneel gebied resultaten halen en daarnaast ook nevenactiviteiten kunnen organiseren zoals een vrijdagtraktatie of een christmas challenge die het teamgevoel versterken.

Binnen Select Projects werken we ook met een peter-/meterschap om nieuwe medewerkers op te vangen vanaf hun eerste werkdag en tijdens hun eerste maanden bij een klant waar ik me ook voor inzet.

Select Projects op zich is, om het in één woord te definiëren, een eerlijk bedrijf. Ze bieden een marktconform loon en je hebt mee inspraak over waar je graag werkt. Zo kon ik bijvoorbeeld dichter bij huis gaan werken op een interessant project nadat ik dit intern had aangegeven. Ik kreeg er meer zelfstandigheid en meer verantwoordelijkheid, zaken die ik miste in mijn vorige projecten. Dat is ook het grote voordeel van projectwerk: de variatie en de mogelijkheid om te werken bij verschillende klanten. Ik kan overal ervaring opdoen en geregeld wisselen van omgeving.

Een andere grote troef van Select Projects is het opdoen en delen van kennis. Tijdens kwartaalmeetings kunnen we onze ervaringen met elkaar delen of ons inschrijven voor een opleiding die we kunnen kiezen uit een voorgesteld aanbod. Je kan via collega’s bijleren van hoe het er bij andere klanten aan toegaat, wat zeker ook een pluspunt is binnen Select Projects. Het is daarnaast ook leuk om te zien hoe het bedrijf zelf aan het groeien is door uit te breiden naar verschillende branches en inzet op het opleiden en professionaliseren van haar medewerkers. Select Projects is ambitieus maar behoudt toch z’n eigenheid: een menselijke en persoonlijke karakter.

Publicatie datum: 20 november 2018