Word specialist in je vak

Elke dag geven 200 Select Projects medewerkers de beste versie van zichzelf bij onze klanten. Dit kan zowel individueel als in een volledig Select Projects team.

Bekijk hieronder het verhaal van Eline die dankzij coaching van haar collega’s en extra opleidingen, evolueerde in haar pharmaceutische rol. Vandaag leidt ze zelf nieuwe trainees op!

Wat betekent werken als consultant?

Als werknemer van Select Projects voer je opdrachten uit bij onze klanten. Die opdrachten variëren in duur van 3 maanden tot zelfs een paar jaren. Zodra het ene project is afgelopen, start je bij het volgende. Of soms lopen er twee tegelijk.

Bij Select Projects ben je op lange termijn zeker van uitdagende opdrachten. Zo word jij de beste versie van jezelf & bouw je verder aan je professionele ontwikkeling. Hoe die beste versie eruit ziet, dat bepaal jij mee. We staan voor dialoog en betrokkenheid, daarom krijg je als professional steeds inspraak in de keuze van je project.

Heb je jouw project gevonden? Dan blijven we je ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling aan de hand van een competence center, Development Trajecten, een Select Projects Academy, online leerplatformen en opleidingen op jouw maat. Zo blijf je groeien!

Hoe ondersteunt Select Projects jou?

Competence centers
In jouw competence center vind je collega's terug die dezelfde passie delen. Je kan er terecht voor vakspecifieke vragen of een leuke babbel. Nood aan opleidingen om een betere versie van jezelf te worden? De competence center lead bekijkt welke opleidingen geschikt zijn voor jou.
Select Projects Academy
Twee keer per jaar komen alle medewerkers van Select Projects samen op een unieke locatie om elkaar te inspireren. Ervaren collega's & professionele trainers delen hun kennis aan de hand van opleidingen. Tijdens de lunch en de receptie nadien worden ervaringen vanop de verschillende projecten uitgewisseld.
Development Traject
Wil je verder ontwikkelen buiten je project om? Neem deel aan ons development traject. Tijdens een intensief traject leer je je soft skills & project management skills verder ontwikkelen. Op het einde van het traject stel je een intern project voor dat je zelf met behulp van een project team zal uitwerken. Dé next step in jouw carrière als consultant.

Kom jij ons team versterken?