Heidi (Quality Engineer)

Als projectmedewerker kan je je kennis inzetten om een verschil te maken. Op m’n huidige project geef ik mee vorm aan nieuwe processen en pas ik oude aan. Het is hard werken maar geeft ook veel voldoening. Dit project past perfect bij mijn ambities en capaciteiten. Dat heb ik te danken aan mijn projectmanager Bénédicte. We hebben samen een aantal projecten overlopen en dit sprong er uit.

Bij Select Projects heb je het gevoel dat er iets leeft, iets bruist. Je wordt er niet als nummer behandeld, maar als mens. Toen er bij ons op de afdeling teveel werk was, werd er naar een nieuwe collega gezocht. Tijdens de selectie van de kandidaten werd ik mee in het sollicitatieproces betrokken. Ook de maandelijkse lunch met het voltallige projectteam van Select Projects geeft het gevoel dat je samen voor hetzelfde doel gaat.

Projectwerk is echt iets voor mij. Ik hou van de variatie binnen de projecten: andere focuspunten, andere klanten, andere collega’s. Je kan je netwerk en je kennis verbreden én actueel blijven op de arbeidsmarkt. Projectwerk bij Select Projects betekent bovendien dat je steeds terecht kan met vragen of opmerkingen bij professionals die je begrijpen. Ze kennen hun mensen.

Publicatie datum: 13 november 2018