Sonja (Technische administratie)

Select Projects is echt een open bedrijf. Als ik vragen heb, weet ik bij wie ik terecht kan en er wordt naar mij geluisterd. Toen ik aanvoelde dat mijn project op z’n einde liep, stelde ik zelf iets nieuws voor. Charlot waardeerde mijn voorstel en nu zit ik echt op mijn plaats, omringd door fijne collega’s.

Vroeger was ik bang om nieuwe dingen uit te proberen, maar eens je de uitdaging aangaat ontdek je alle voordelen van projectwerk. Ik heb veel bijgeleerd in die jaren en dat stopt ook niet. Nu ik de 50 gepasseerd ben, zou je misschien denken dat ik niet langer van opdracht wil wisselen, maar dat is niet zo. Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen. Mijn vriendengroep wordt met elk project groter en ondanks dat we verspreid zitten over verschillende projecten, spreken we vaak af met elkaar. De kwartaalmeetings en andere feestjes waarbij heel Select Projects samenkomt, zijn dan ook een enorme meerwaarde.

Bij Select Projects wordt mijn inbreng geapprecieerd, er wordt naar mij geluisterd. Dat gaat van het project dat ik doe tot wat we eten op de personeelsfeestjes.

Publicatie datum: 30 november 2018