A day in the life of ... Cindy

Gepubliceerd op: 20 juli 2022

Een nieuwe aflevering in de reeks 'A day in the life'! Dit keer met Cindy Reijnders. Cindy nam ons mee op haar dag, middenin de hittegolf van 19 juli. Bekijk hier hoe het leven van een laborant bij Select Projects eruit ziet!

Cindy werkt al sinds 2018 bij Select Projects als laborant. Momenteel voert ze een project uit bij onze klant Organon. Daar staat ze met nog enkele andere Select Projects medewerkers in het labo. Daarnaast is ze ook nauw betrokken bij interne projecten die de werking van Select Projects voor alle medewerkers verder optimaliseert.

4:45 Ik heb vandaag de vroege shift. En dat betekent opstaan om kwart voor vijf. Een koffie is dan zeker nodig!


5:25 Deze elektrische wagen is volledig opgeladen en klaar om te vertrekken. Ik heb hem nog niet zo lang en ben er zeer tevreden over.


10:07 Op het werk! Ik sta dagelijks in voor de routinecontrole van afgewerkte farmaceutische producten. Tijdens de hittegolf van vandaag, is het hier aangenaam werken in het labo, mét airco!


11:26 Het is heel leuk dat we met drie Select Projects-ambassadeurs in hetzelfde team werken bij Organon. Plezier in het labo gegarandeerd!


11:52 Select Projects lunch on site! Eén keer per maand lunchen we samen met alle Select Projects-collega's die op dezelfde site werken. De interne collega's van het hoofdkantoor zijn er dan ook altijd bij.


14:12 Onze shift zit erop. Omdat we in het labo verplicht een lange broek moeten dragen maar het buiten zo warm is, ruilen we die graag om voor iets frisser! Op naar de volgende stop!


16:45 Ik engageer mij dit jaar ook intern binnen Select Projects. Er zijn een aantal projecten om bijvoorbeeld mee te werken aan opleidingsplannen of het vergroenen van ons wagenpark. Ik werk mee aan het project "fysiek connecteren". We zijn met meer dan 100 projectmedewerkers, die verspreid over Vlaanderen werken bij onze klanten. Het is dus belangrijk om met elkaar in contact te kunnen blijven over alle projecten heen.


19:47 De laatste foto van de dag: wanneer collega's vriendinnen worden! Samen zoeken we verkoeling met de voetjes in het zwembad en een glaasje rosé in de hand.


Net als Cindy deel uitmaken van het Select Projects-team? Bekijk hier onze vacatures of stuur ons jouw cv.


Bekijk ook onze andere Day in the Life blogs van:

Ander nieuws