Bezoek aan beurs ‘Indumation’ (Hanne Van Vooren)

Gepubliceerd op: 13 juni 2022
Hanne Van Vooren werkt op dit moment op een project bij Pfizer waar ze regelmatig wel eens te maken krijgt met robotica. Ze wilde hier meer over weten, zodat ze met meer kennis sterker in haar schoenen kan staan bij de klant. Zelf vond ze een beurs in Kortrijk over dit specifieke onderwerp. Op 20 mei bezocht onze collega Hanne Van Vooren de ‘Indumation’-beurs in Kortrijk. Dit is wat ze ervan vond:

‘In mijn project kom ik in aanraking met robots en cobots maar mijn kennis hiervan was zeer beperkt. Indumation was dus de uitgelezen kans om hierover meer te weten te komen en in gesprek te gaan met de machinebouwers.
Het gebeurt vaak dat integratoren, bij ons op projecten, een uitgewerkt idee voorstellen. Ze leggen dan uit waarom ze bepaalde beslissingen hebben genomen, maar ze laten nooit de andere opties zien. De keuze die zij maken, heeft natuurlijk gevolgen voor ons. Zelfs het kleinste detail kan een grote invloed hebben. Want wij moeten dan onze afwegingen opnieuw maken.

De beurs in Kortrijk was heel interessant en ging vooral over robotica en visuele systemen. Ik kon op de beurs concrete vragen stellen en zaken aftoetsen. Zo kan ik nu met meer kennis bepaalde zaken in vraag stellen. Dat geeft wel een boost in zelfvertrouwen. Zeker voor iemand zoals mij, die nog niet veel ervaring heeft opgebouwd.’

Wil je net als Hanne werken bij een organisatie die inzet op persoonlijke ontwikkeling? Bekijk onze openstaande vacatures.

Ander nieuws