A day in the life of … Jo

Gepubliceerd op: 18 november 2021

Hoe ziet een typische werkdag eruit bij Select Projects? Na een dagje meelopen met Tom, was het deze keer aan Jo om zijn dag te delen met ons. Bekijk hier hoe hij woensdag 17 november beleefde.

Hey! Mijn naam is Jo! Ik werk sinds april 2017 bij Select Projects. Ik ben gestart als QC analist en sinds september werk ik als Validatie Analist. Je vind mij dus vaak terug in het labo. Momenteel werk ik op een project bij een farmaceutisch bedrijf in Heist-op-den-Berg.

6:22 Ik start mijn dag altijd met een podcast in de auto op weg naar het werk. Een ontspannende manier om de dag te starten. Geen zorgen, bij het nemen van deze foto was ik niet aan het rijden. Safety first! Zeker in onze Select-auto’s!7:00 Ochtendstond heeft goud in de mond. Helemaal alleen op kantoor! Ik begin elke dag om 7u, zodat ik er meteen kan invliegen!


10:18
Momenteel ben ik bezig met een project om een nieuwe GC methode te valideren.


13:15
We werken met verschillende Select Projects-collega’s op deze site. Tijdens mijn middagpauze spring ik even binnen in een naburig labo, waar zij aan het werk zijn.

16:05 Bij Select Projects voeren we niet alleen opdrachten uit bij klanten, ook bij interne projecten mag je je steentje bijdragen. We werken al een tijdje aan een intranet, zo kunnen alle collega’s die op verschillende sites staan, toch in contact blijven met elkaar.

Om het intranet op te starten en uit te rollen werd een project team samengesteld. Ik neem de meer technische kant voor m’n rekening. Vandaag hadden we een meeting met het team want de lanceerdatum komt steeds dichterbij!

18:36 Na het werk is het tijd om te ontspannen! Ik ben een fervent loper. Vandaag stond er een rustige hersteltraining op de planning na een intervaltraining van gisteren.

19:49 De afgelopen vier jaar hebben we heel wat activiteiten gedaan. Twee grote feesten per jaar, een academy day en geregeld een afterwork drink. Op die momenten kan je ook kennismaken met collega’s die op andere projecten werken. Sinds de coronacrisis zijn we niet meer samengekomen met iedereen.

Toch proberen we in kleine groepjes en op een veilige manier activiteiten te organiseren. Tijdens de zomer hebben we een office workout gevolgd in openlucht, we hebben een namiddag “Radio Select Projects” gemaakt en deze herfst zijn we terug gestart met hockey trainingen.


21:02
Het laatste deel van de training deden we een wedstrijdje. Ons team won met 3-0. In de zomer van 2019 namen we deel aan een hockey bedrijventoernooi. Hopelijk zijn we snel van dat virus af en wordt er opnieuw een toernooi georganiseerd. Wij blijven alvast trainen!


Net als Jo deel uitmaken van het Select Projects-team? Bekijk hier onze vacatures of stuur ons jouw cv.


Ander nieuws