Maak kennis met Reginald Kools

Gepubliceerd op: 30 september 2021
Reginald werkt als validatie ingenieur bij Select Projects en werd onlangs Europees Kampioen boogschieten. In deze video legt Reginald uit hoe hij continu het beste uit zichzelf wil halen zowel in zijn sport als in zijn carrière bij Select Projects.Om Europees- of zelfs Wereldkampioen te worden betekent dat je moet veel trainen en daarom nam Reginald ons mee naar zijn handboogclub “De Noordervrienden” in Minderhout. Hier komt hij, als ondervoorzitter, minstens 2 keer per week om te trainen.

Reginald begon op zijn 14de met boogschieten en al snel bleek dat hij veel talent had. Op zijn 16de ging hij voor de eerste keer mee naar het WK boogschieten en sindsdien is hij actief in de topsport. Na een aantal keer Belgisch Kampioen te zijn, is hij recent Europees Kampioen mix team in het boogschieten geworden.Ergens de beste in zijn of de beste versie van jezelf worden betekent dat je de lat alsmaar hoger legt, dat je veel moet trainen om te blijven groeien en dat je streeft naar perfectie. Dit gaat ook op voor zijn werk waar Reginald dagelijks de best mogelijke service probeert te bieden aan de klanten met wie hij dagelijks samenwerkt.

Select Projects helpt haar medewerkers hierbij door hen inhoudelijk uit te dagen, door hen uit hun comfortzone te trekken, door hen te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling o.a. in de vorm van trainingen. Daarnaast tonen zij ook regelmatig hun appreciatie voor jou.

Leer Reginald en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws