Maak kennis met Ben Roes

Gepubliceerd op: 14 september 2021

Ben Roes werkt als project ingenieur / teamlead bij Select Projects. In deze video legt Ben uit wat de beste versie van zichzelf zijn voor hem betekent en waarom de natuur hier een belangrijke rol bij speelt.


Ben nam ons mee naar het natuurdomein “De Liereman” in Oud-Turnhout. Deze plek kent weinig geheimen voor hem omdat hij hier sinds kleins af aan komt. De laatste jaren gebruikt hij dit prachtige natuurdomein vooral om te herbronnen en energie op te doen.

De beste versie van jezelf zijn betekent voor Ben dat hij iets moet kunnen doen wat hij graag doet. Iets waar hij energie van krijgt. Zo kan hij die energie op zijn beurt weer doorgeven aan zijn team, zodat ook zij de beste versie van zichzelf kunnen worden.


Ben is teamlead en het aanspreekpunt voor alle Select Projects medewerkers bij de klant. Dit betekent dat hij hen helpt bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In de praktijk bekijkt hij samen met hen wat willen ze bereiken en waarin willen ze groeien.

Hier heeft uiteindelijk iedereen (Ben, het team en de klant) baat bij want het stimuleert de goede resultaten. Maar deze uitdagende en belangrijke rol vraagt veel energie. Dus om Ben zijn batterijen weer op te laden komt hij regelmatig wandelen in het natuurdomein.

Leer Ben en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws