Indian Summer Night: Padel & Quiz edition

Gepubliceerd op: 18 september 2023

Bij Select Projects houden we ervan om alle collega's samen te brengen, de ene keer voor een feestje, de andere keer om een hockey toernooi te spelen. In September organiseerden we een event dat zowel voor sportievelingen als slimmeriken toegankelijk was: een padel & quiz-avond in Viva Padel te Berlaar. Lees hier het verslag van de avond, geschreven door één van onze collega's:

Op een stralende septemberavond verzamelde het team van Select Projects zich voor het padeltoernooi en quiz. De teams en tegenstand werden duidelijk. Sportkleren aan en de eerste wedstrijden gingen van start! Collega's, sommigen ervaren in de sport en anderen beginners, stonden zij aan zij en werkten samen om de bal over het net te krijgen. De aanwezige supporters moedigden hen aan met een drankje in de hand.

Wedstrijden werden gespeeld, tegenstanders gewisseld en toen de kwartfinales van start gingen, sijpelden de eerste quizzers binnen. De denkpetten werden opgezet en quizmaster Marlies ging van start. De quiz omvatte een breed scala aan onderwerpen, van algemene kennis tot muziek en sport. Natuurlijk moest er een bonusvraag zijn! Vijf extra punten voor de teams die een poster maakten met de namen van de winnaars.

Perfecte timing om te gaan kijken naar de finale tussen Yves en Stijn vs Klaas en Matthijs. Een ware battle of the ages waar duidelijk werd dat jaren ervaring zijn voordelen heeft.

Proficiat aan alle winnaars! Yves, Stijn en het quizteam Marie, Nils, Jan en Thomas.

Zin om de volgende keer mee te sporten of te quizzen? Solliciteer nu op een van onze meer dan 50 openstaande vacatures.


Ander nieuws