Summer party Select Projects 2023

Gepubliceerd op: 3 juli 2023

Ieder jaar organiseert Select Projects een zomerfeest. Niet alleen omdat feesten nu eenmaal in ons DNA zit, maar ook omdat we sterk inzetten op verbinding.

De meer dan 200 medewerkers van Select Projects werken op projecten verspreid over heel Vlaanderen. Ze ondersteunen klanten in de Life Sciences & Chemie en maken dus niet 100% deel uit van het team van de klant. Hun collega’s van Select Projects zien ze terug op onze opleidingen en events. Zo komen we samen op afterworks of nemen we deel aan een hockeytoernooi.

Het zomerfeest is een traditie bij Select Projects. We starten de zomer met een groot feest waar iedereen ook zijn partner naartoe mag meenemen. We voorzien een apero, een buffet en sluiten af met een dj. Dit jaar waren we te gast in golfclub Witbos, dat werd omgetoverd in La douce France.

Het thema La douce France werd doorgetrokken in de dresscode: van streepjesshirts tot baretten en plaksnorren, sommige collega’s waren zelfs verkleed als wijnflessen en blokken kaas. Onze medewerkers zijn altijd wel te vinden voor een verkleedfeestje. De jeu de boules baan bleek met het warme weer de ideale activiteit om het eten wat te laten zakken. Voor wie het iets actiever mocht, was er een dansvloer met dj die de avond afsloot.

Zin om de volgende keer mee te feesten? Solliciteer nu op een van onze meer dan 50 openstaande vacatures.

Ander nieuws