Maak kennis met Eline Quanten

Gepubliceerd op: 1 juli 2021
Eline werkt al 2 jaar als compliance engineer bij Janssen Pharmaceutica via Select Projects waar ze elke dag een beetje wil kunnen groeien als persoon en als professional. In deze video legt Eline uit hoe Select Projects haar daarbij helpt.Eline heeft gekozen voor het Engels Kamp, een militair domein, in Geel als locatie om deze video te maken omdat ze hier graag komt fietsen, wandelen en spelen met haar metekindje.

Daarnaast wordt Eline blij van in de zetel te ploffen na een drukke werkdag, gaan spinnen in de fitness (als het mag) of het lezen van een goed boek.Op professioneel vlak is Eline blij met het competence center dat Select Projects recent heeft opgericht. De aangeboden opleidingen en trainingen helpen haar om de beste versie van haarzelf te worden.

Voor Eline betekent dit elke dag, zowel persoonlijk als professioneel, kunnen groeien. Jezelf in kleine stapjes blijven ontwikkelen in die dingen die je leuk vindt of waar je blij van wordt.

Leer Eline en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Net als Eline werken bij Select Projects? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws