Maak kennis met Sara Kerkstoel

Gepubliceerd op: 29 juli 2021

Sara werkt al 9 jaar bij Select Projects en werkt nu als trainer bij het ViTalent Project. In deze video legt Sara onder andere uit hoe zij op dit project terecht is gekomen en hoe Select Projects haar helpt om de beste versie van haarzelf te worden.Sara heeft ons meegenomen naar ‘De Ster’ in Westerlo. Dit is het punt waarop een aantal wandelwegen samenkomen en waar je elke keer al wandelend nieuwe paadjes ontdekt. Dit is een mooie metafoor voor de carrière van Sara bij Select Projects.Sara werkt als trainer bij het ViTalent Project. ViTalent is een trainingscentrum voor de life sciences. Hier leiden ze mensen op die niet uit de sector komen en willen migreren naar de farma of andere gerelateerde industrie. Een hot topic omdat er simpelweg te weinig mensen zijn om alle openstaande vacatures in te vullen.

Het perfecte voorbeeld is Sara zelf. Sara is leerkracht lager onderwijs van opleiding en had geen ervaring in de life sciences sector. Het is dankzij het vakmanschap van Select Projects, de goesting om nieuwe dingen te leren en allerlei consultancy opdrachten bij verschillende klanten, dat Sara als trainer weer terug is bij haar roots.

Leer Sara en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws