Maak kennis met Carl Deckx

Gepubliceerd op: 9 juni 2021

Carl werkt nu 2,5 jaar bij Select Projects. In deze video legt Carl o.a. uit wat de link is tussen het spelen van een muziekinstrument en het werken bij Select Projects. Ook legt hij uit hoe hij het beste uit zichzelf haalt.

Carl heeft ons meegenomen naar het repetitielokaal “De Eendracht” in Dessel omdat hij sinds jaar en dag de trombone speelt bij de fanfare. Hier heeft hij de mogelijkheid om bezig te blijven met muziek en ziet hij zijn vrienden op regelmatige basis.

Het is dit groepsgevoel, in combinatie met meer uitdaging, dat Carl zocht toen hij bij Select Projects aanklopte. Carl had toen 25 jaar bij één werkgever gewerkt en merkte dat hij niet langer de beste versie van zichzelf kon zijn.

Voor Carl betekent dit dat hij in groep toch een belangrijk accent kan benadrukken. Een solo op de trombone komt niet vaak voor terwijl een groot muziekstuk zonder trombone ook niet klinkt. Kortom elke muzikant legt zijn of haar eigen accenten en dit wordt door de dirigent in goede banen geleid

In zekere zin kan je de fanfare vergelijken met het werk. Select Projects zorgt ook voor een hechte band tussen de collega’s, jong en oud komt samen en iedereen doet ook daar zijn deel van het werk om zo tot een goed resultaat te komen.

Leer Carl en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Zin om collega van Carl te worden? Dan heb je geluk! Momenteel zijn we op zoek naar een magazijnier op het project van Carl in Beerse. Meer informatie vind je hier: https://www.select-jobs.be/Items/nl-BE/Jobs/Logistics/160magazijnmedewerker160vl-farma
Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws