Maak kennis met Rosalie Caubergh

Gepubliceerd op: 23 juni 2021

Hoe is het om bij Select Projects te werken? Waarom kies je voor projectwerk? En hoe zorgt Select Projects ervoor dat hun medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen worden?

Onze medewerkers geven het antwoord in de videoreeks Selected Stories! Uit ons team van meer dan 150 consultants, lieten we een aantal ambassadeurs van Select Projects aan het woord.

Rosalie legt uit waarom ze als schoolverlater voor Select Projects koos.

Rosalie werkt sinds oktober 2020 bij Select Projects. In deze video legt Rosalie o.a. uit hoe het competence center van Select Projects haar helpt een betere versie van zichzelf te worden en wat de link is met Alden Biezen. Ook legt Rosalie uit hoe Select Projects haar aan haar eerste job heeft geholpen.

Rosalie nam ons mee naar het prachtige “Alden Biezen” in Bilzen waar ze bijna wekelijks komt wandelen met haar hond. “Alden Biezen” is een mooi oud Middeleeuws kasteel, maar dat is het niet altijd geweest.

“Alden Biezen” heeft lang leeggestaan, het is vervallen geweest en het heeft natuurrampen overleefd. Totdat iemand het potentieel van “Alden Biezen” zag enhet steen per steen weer heeft opgebouwd tot wat het nu is.

Eigenlijk kan je het vergelijken met iemands loopbaan. Iemand die net is afgestuurd moet ook groeien in zijn of haar rol voordat het een volwaardig kasteel is en daar is een belangrijke rol weggelegd voor een werkgever.

Dit is Rosalie haar eerste job. Zij weet daardoor als geen ander waar ze nog in kan groeien en hier speelt het competence center van Select Projects een belangrijke rol. Ze leert hier veel bij van meer ervaren medewerkers op allerlei gebieden. Zo vergaart Rosalie meer kennis en kan ze een betere versie van zichzelf worden.

Leer Rosalie en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram

Net als Rosalie werken bij Select Projects? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws