Development Traject gaat opnieuw van start

Gepubliceerd op: 1 juni 2023

De beste versie van jezelf worden, dat is jouw persoonlijke missie bij Select Projects. Maar daar sta je niet alleen voor. Wij helpen jou op weg. Zo bieden we opleidingen aan op maat van jouw projecten, maar we organiseren ook ieder jaar een development traject.

Vorig jaar ging het development traject voor het eerst van start. Een dertigtal collega’s of high potentials worden aangeschreven vanuit HR met de vraag of ze willen deelnemen aan het traject. Iedereen die wil deelnemen, schrijft een motivatiebrief en komt op gesprek. De twaalf overgebleven high potentials mogen aan het development traject beginnen dat ongeveer acht maanden duurt.

Tussen april en oktober volgen de deelnemers een aantal opleidingen. Er doen medewerkers uit verschillende competence centers mee. Dat wil zeggen dat hun jobspecifieke competenties ver uit elkaar liggen. De focus van het development traject ligt dan ook op persoonlijke groei. Denk aan communicatie, project management, leiderschap enz.

Naast de opleidingen en daarbij horende opdrachten, krijgen de deelnemers ook een intern project toegewezen. Een uitdaging die ze moeten volbrengen op het einde van hun development traject. Dit kan gaan van het organiseren van een teambuilding tot het geven van een training of het meewerken aan de implementatie van de elektrische bedrijfswagens. Ter afsluiting van het development traject presenteren alle deelnemers hun intern project.

Het development traject 2023 is onlangs van start gegaan met een eerste opleiding: insights. De deelnemers leerden meer over zichzelf, welke communicatiestijl zij zelf hebben en hoe ze met andere communicatiestijlen kunnen omgaan.

We zijn alvast benieuwd naar de groei die deze groep high potentials zal doormaken het komende jaar. Hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen worden. Ben jij op zoek naar een werkgever die denkt aan jouw persoonlijke groei? Solliciteer op een van onze meer dan 50 openstaande vacatures.

Meer weten over het development traject? Lees hier de getuigenis van Thomas, die vorig jaar deelnam.

Ander nieuws