Connecteren, inspireren en informeren op Select Connect 2024

Gepubliceerd op: 18 april 2024

Twee keer per jaar brengen we al onze medewerkers samen op één locatie voor een boeiende namiddag. In het najaar is dat een Academy Day, in het voorjaar is dat een Select Connect. Tijdens zo’n Select Connect, staat connecteren centraal. Connecteren met elkaar maar ook met Select Projects als werkgever.

In april 2024 kwamen we opnieuw samen voor een Select Connect in Geel. Op het programma stond informeren, inspireren en connecteren. De namiddag startte met een informatieve sessie waarin we de toekomstplannen en strategische visie van Select Projects verder hebben toegelicht.

Daarna volgde een inspirerende sessie van Jo Caudron, die met zijn uiteenzetting over AI het publiek wist te boeien. We konden bij sommigen de hersenen al zien werken: hoe kunnen we AI vandaag al implementeren in onze job? Vormt het een gevaar? Wat is de impact op ons professioneel leven? Die vragen waren voer voor discussie tijdens de afsluitende receptie.

We namen tijdens deze Select Connect ook de tijd om iemand heel bijzonder in de bloemetjes te zetten, namelijk Jef Verbraeken, die in 2024 met pensioen gaat.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was!

Wil je met ons connecteren? Hier kan je een berichtje sturen!

Ander nieuws