Teamwalk in Averbode

Gepubliceerd op: 16 mei 2023

Joke Zoons, compliance engineer bij Select Projects, kwam met het idee voor een leuke teamactiviteit. Aangezien ze zelf vaak oriëntatielopen doet en graag in de natuur is, stelde ze voor een wandeling te organiseren in de natuur rond Averbode.

Na het bezoek aan de brouwerij in Mechelen, wilde de werkgroep ‘connecteren’ een actiever event organiseren in mei. Om het toch toegankelijk te houden voor iedereen, werd er gekozen voor een wandeling. Meteen na het werk zouden de collega’s vertrekken voor een uurtje wandelen in de natuur. Start aan de lekdreef voor een lekker ijsje.

Jammer genoeg zat het weer tegen. Na een hele week regen, hoopte we op wat droger weer, maar het mocht niet zijn. De ijsjeskarren waren dan ook al vertrokken. Ondanks de regen, kwamen toch een twintigtal collega’s opdagen in Averbode.

In het midden van de wandeling kregen we een boost van collega Sara, die zelfgemaakte limoncello had meegenomen voor iedereen. En na de wandeling werden we beloond met een lekkere apero, gezellig warm binnen.

Ben jij op zoek naar een werkgever die regelmatig collega’s bij elkaar brengt met lokale teambuildings? Werken als consultant maar toch de voeling met je collega’s en werkgever niet verliezen? Solliciteer nu via onze website op één van de meer dan 50 openstaande vacatures.

Ander nieuws