A day in the life of … Shauni

Gepubliceerd op: 14 december 2021

Nadat we Tom & Jo hebben gevolgd op hun werkdag, vroegen we aan Shauni of zij haar dag met ons kon delen. Shauni werkt op de HR-afdeling van Select Projects waar ze nieuwe collega's rekruteert. Ze nam ons mee op een thuiswerkdag in december.

Als Talent Acquisition Specialist houd ik me bezig met het zoeken naar nieuwe medewerkers: kandidaten contacteren, interviewen en zo de match maken. Dit doe ik al een tijdje en sinds mei 2021 bij Select Projects. Ik neem jullie graag mee op een thuiswerkdag, om te laten zien wat ik zoal doe.

7u20: mijn dag start!
7u40: allereerst zorg ik voor een power ontbijtje, met de nodige koffie! 👌🏻

8u15: Vanmiddag volg ik een opleiding. Om deze corona safe te laten doorgaan, doen alle deelnemers een coronatest

8u25: Deze ochtend werk ik van thuis, dus begin ik er meteen aan! Ik start met het uitwerken van een loonsvoorstel voor één van mijn kandidaten.

9u10: We zijn op zoek naar een aantal engineering profielen! De zoektocht start ik met een bullhorn search voor de vacature van E&I Engineer! Bullhorn is onze eigen database. Iedereen die ooit solliciteerde bij Select Projects in het verleden staat in deze database. Bullhorn, outlook en zoom zijn mijn meest gebruikte tools.

11u20: Nog enkele prescreenings op de planning! Let’s go!

13u: Mijn test was negatief, dus ik kan de opleiding volgen. Toch houden we ook nog afstand en zorgen we voor wat extra ventilatie. Deze namiddag krijgen we les over projectmanagement van onze eigen collega Ben Roes.

17u: Klaar voor de laatste meeting van vandaag! Gesprek met een mogelijke kandidaat! Fingers crossed 🤞🏻


Wil jij ook deel uitmaken van Select Projects? Momenteel zoeken we nog collega’s om Shauni te versterken op de HR-afdeling. Solliciteer hier of stuur je CV op naar info@select-projects.be

Ander nieuws