Maak kennis met Bram Damen

Gepubliceerd op: 1 juli 2021
Bram werkt via Select Projects als project lead bij Estée Lauder sinds de zomer van 2017. In deze video legt Bram onder andere uit wat hij bedoelt met de beste versie van zichzelf worden en hoe Select Projects hem hierbij helpt.Bram is van nature een introvert persoon. Terwijl hij in zijn job als project lead juist zijn extraverte kant mag laten zien. Dat maakt dat Bram zijn energiepijl op het einde van de dag wat lager staat dan anders en dat is een reden waarom hij thuis graag de rust op zoekt.

Hoewel rust? Bram is zijn huis nog aan het bouwen. Het is ongetwijfeld beroepsmisvorming, maar hij ziet bouwen als een project. Een project waar hij heel veel uit leert onder andere in relatie met zijn partner met wie hij een team vormt.Om de beste versie van jezelf te worden moet je jezelf goed kennen. Dit begint met het in kaart brengen met die dingen waar je (niet) goed in bent. Anders kan je niet groeien en dat is exact waar Select Projects hem en alle andere consultants in helpt.

Select Projects doet dit op verschillende manieren. Zo creëert Select Projects een omgeving waarin Bram durft te experimenteren, waarin hij zichzelf kan/mag zijn en daarnaast wordt hij actief gestimuleerd om alle kansen die zich voordoen te grijpen.

Leer Bram en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Net als Bram werken bij Select Projects? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws