Maak kennis met Jo Vervecken

Gepubliceerd op: 27 december 2021
Jo Vervecken werkt al 4,5 jaar bij Select Projects. In deze video legt Jo uit wat de beste versie van zichzelf zijn voor hem betekent, hoe Select Projects hem hier bij helpt en waarom hardlopen hier een belangrijke rol bij speelt.


Jo nam ons mee naar de atletiekpiste in Tongerlo, omdat hij een lange afstandsloper is en dit de plek is waar hij wekelijks zijn intervaltrainingen afwerkt. Lopen biedt Jo de kans om even te ontspannen na een drukke werkdag.

De beste versie van zichzelf zijn betekent voor Jo nieuwe uitdagingen zoeken, steeds dat stapje verder gaan en de comfortzone uitbreiden. Dat is ook wat een atletiektraining voor hem is om uiteindelijk een betere atleet te worden.Select Projects helpt hem hierbij door naar hem te luisteren. Toen Jo, na 4 jaar te werken als QC analist, aangaf dat hij openstond voor een nieuw project, liet Select Projects hem deelnemen aan een development traject. Hierin heeft hij gewerkt aan verschillende soft skills zoals zelfleiderschap met een nieuw project als Lab Quality Specialist als resultaat.


Leer Jo en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.


Ander nieuws