Maak kennis met Bart Segers

Gepubliceerd op: 21 oktober 2021

Bart werkt al 2,5 jaar bij Select Projects als Lean Management Consultant. In deze video vertelt Bart hoe hij de kans van Select Projects heeft aangegrepen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Bart nam ons als rasechte Antwerpenaar naar een plek met zicht op de “Scheldebocht”. Hier vertelt hij ons over de nuance tussen het hebben van een dikke nek, het stigma van een typische Antwerpenaar, en heel goed weten welke richting je op wil.

Bart weet al heel lang hoe hij zijn professionele carrière vorm wil geven, maar botste telkens op het feit dat hij geen hoger diploma heeft. Een stukje papier vertelt maar een kant van het verhaal. Daarom was hij erg blij dat er bij Select Projects naar hem werd geluisterd en werd gekeken naar de persoon achter het CV.Select Projects heeft Bart geholpen met de beste versie van zichzelf te zijn door hem de kans te geven om een opleiding Black Belt Project Manager aan de KU Leuven te volgen. Deze heeft Bart inmiddels succesvol afgerond. Vandaag deelt hij zijn ervaringen met andere medewerkers van Select Projects via het Competence Center.

Leer Bart en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws