Maak kennis met Shauni Slooven

Gepubliceerd op: 4 februari 2022

Shauni werkt als Talent Acquisition Specialist bij Select Projects. In deze video legt ze uit wat ze doet, waarom ze graag bij Select Projects werkt en waarom elke project engineer in de Life Sciences bij Select Projects zou moeten komen werken.Shauni heeft een passie voor koken. Daarom nam ze ons mee naar een keuken. Na de werkdag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel toveren is voor haar ontspanning. Ze vindt het daarom ook leuk om voor haar vrienden, familie en soms ook de collega’s iets klaar te maken.

Tijdens het koken probeert Shauni regelmatig nieuwe recepten uit, experimenteert ze met andere ingrediënten en zet ze door om het recept helemaal naar haar hand te zetten. In die zin toont koken veel overeenkomsten met haar huidige job waar ze in een lastige arbeidsmarkt op zoek gaat naar de perfecte kandidaat voor de functie.

Daarnaast speelt koken een belangrijke rol in de beste versie zijn van jezelf. Gezond en goed eten heeft invloed op heel veel vlakken, zoals je fysieke en mentale welzijn, en vertelt iets over wie jij bent als persoon in het dagelijks leven en dus ook op het werk.Select Projects helpt Shauni de beste versie van zichzelf te zijn door haar te laten groeien, door haar uit te dagen en dat versterkt haar doorzettingsvermogen om te willen slagen. Het feit dat ze dit samen met haar collega’s kan doen zorgt er voor dat ze vanuit een veilige haven kan experimenteren.

Leer Shauni en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.


Ander nieuws