Allereerste editie van Select Connect

Gepubliceerd op: 28 maart 2023

Alle medewerkers samenbrengen voor een namiddag connecteren? Select Projects deed het op donderdag 23 maart.

In 2023 neemt connecteren een nog belangrijkere positie in op de interne agenda van Select Projects. Zowel connecteren met andere collega's maar ook met Select Projects als organisatie en werkgever. Om dit project kracht bij te zetten, organiseerde Select Projects een groot event. "Select Connect" vormde de kick-off want hierna volgen verschillende kleinere projecten om het connecteren te bevorderen.

Tijdens de allereerste editie van Select Connect stond welzijn centraal. Zo nodigden we Paul Van Den Bosch uit voor een inspirerende keynote over gezond leven. Wist je dat we voor een goede gezondheid beter elke half uur even rechtstaan dan iedere avond een uur te gaan joggen? Of dat je na 12u ’s middags beter geen cafeïne meer drinkt? Allemaal zaken die we eigenlijk al wel wisten. Genoeg slaap, voldoende bewegen en gezond eten, het is logisch dat we hier meer aandacht aan moeten schenken. Maar Paul Van Den Bosch maakte ons nog eens duidelijk wat de gevolgen zijn, als we die zaken niet zouden doen. En hij deelde enkele tips over hoe we op een eenvoudige manier gezonder kunnen leven.

Op een Select Connect willen we de connectie onder de verschillende medewerkers versterken maar ook de band tussen de medewerker en de organisatie. Daarom willen we wat extra inzicht geven in de organisatie op dit soort evenementen. In de namiddag gaf HR Business Partner Bénédicte Joret meer uitleg over haar interne project rond loonbeleid, dat ze samen met een expert van SD Worx uitwerkte. ‘Op deze manier bieden we onze eigen medewerkers iets meer inzage in de interne keuken. We hebben al enkele algemene vragen kunnen beantwoorden tijdens de Select Connect, maar de persoonlijke cases moeten 1-op-1 besproken worden met de interne coaches.’

Na deze twee sessies was er een afsluitende receptie, zodat er ook op een meer informele manier geconnecteerd kon worden. Aangezien de meer dan 100 medewerkers van Select Projects aanwezig waren, was dit de uitgelezen kans om kennis te maken met elkaar.

We spreken alvast van een geslaagde editie en kijken al uit naar volgend jaar.


Ander nieuws