Maak kennis met Yves Jennes

Gepubliceerd op: 16 juni 2021

Yves werkt sinds 2 jaar via Select Projects als Calibration Engineer bij Estée Lauder. In deze video legt Yves onder andere uit wat hij bedoelt met de beste versie van zichzelf worden en hoe Select Projects hem hierbij helpt.

Als vader van drie kinderen die allemaal voetballen was de keuze voor Yves eenvoudig toen we hem vroegen waar we hem mochten filmen: In het stadion van Royal Antwerp FC, The Great Old, de Bosuil.De kinderen van Yves voetballen allemaal op een verschillend niveau en dat is een goede vergelijking met het werk. Bij Select Projects werken verschillende mensen die allemaal de nodige ondersteuning en begeleiding krijgen.

Meer nog, Select Projects gaat voor iedereen op zoek naar de juiste positie, of in dit geval opdracht, zodat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden. Het is dankzij de continue aandacht voor elkaar dat je je goed voelt in je job en daar profiteert de klant weer van.

Leer Yves en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Net als Yves werken bij Select Projects? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws