Maak kennis met Inge Ceuppens

Gepubliceerd op: 24 november 2021

Inge Ceuppens werkt sinds 2019 bij Select Projects als validation coordinator. In deze video vertelt Inge over hoe zij één van de drie pijlers van Select Projects ervaart om zo de beste versie van zichzelf te worden én te geven.Inge heeft ons bij haar thuis uitgenodigd. Dit is de plek waar zij zich heel goed voelt en waar ze jarenlang hebben verbouwd. Nu het huis volledig gerenoveerd is, is dit ook de plek waar ze tot rust kan komen.

Dat lijkt een must als je weet dat Inge fulltime als validation coordinator werkt, ze aan het hoofd staat van een competente center en daarnaast moeder van 4 kleine kinderen is.


De drie pijlers van Select Projects zijn vakmanschap, persoonlijke en professionele ontwikkeling en aandacht voor elkaar. Inge is het perfecte voorbeeld van hoe Select Projects inzet op iemands ontwikkeling en talenten.

Select Projects helpt Inge met de beste versie zichzelf te zijn door haar de kans te geven om één van haar sterkste competenties professioneel in te zetten nl. het overzicht bewaren of ‘bemoederen’ zoals ze het zelf zegt. Geef een project aan Inge en zij zal haar verantwoordelijkheid nemen.

Dit doet ze natuurlijk nooit alleen. Thuis werkt ze samen met haar man en kinderen. Bij Select Projects zet ze als coördinator ook de juiste mensen met hun talenten in om alle projecten tot een goed einde te brengen.

Leer Inge en Select Projects nog beter kennen. Bekijk de hele video, ga naar onze website en volg ons op Facebook, LinkedIn en Selectstagram.

Op zoek naar een andere job? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures.

Bekijk hier de andere video's in onze Selected Stories reeks.

Ander nieuws