Select en Select Projects worden partner van flanders.bio

Gepubliceerd op: 23 januari 2019
Select is sinds januari lid van Flanders.bio. Met dit lidmaatschap willen we de Life Science sector nog meer ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit zowel vanuit HR-gebied met gericht advies en de ondersteuning van jonge start-ups als vanuit Select Projects door onze technische kennis te delen. Zo zijn we op 9 mei alvast aanwezig op het Knowledge For Growth event in Gent waar we onze expertise zullen delen.

Flanders.bio is een dynamisch ledenorganisatie binnen de Life Sciences met op dit moment 350 leden uit België en het buiteland. Ze organiseren netwerking events en trainingen, ondersteunen internationalisering en bieden hun leden verschillende diensten en expertise. Select is sinds 2019 ook lid en zal onder andere de kennis die we hebben binnen rekrutering en HR delen met andere leden om zo de Life Sciences nog meer te doen groeien in Vlaanderen. Omwille van de sector, spreekt het voor zich dat we ook vanuit Select Projects mee in dit partnership stappen. Onze projectmedewerkers zijn tenslotte vaten vol technische kennis.

”De innovatieve aard van biotech maakt het een ideale omgeving voor start-ups. Young professionals in de Life Sciences laten zich door niets of niemand tegenhouden om hun dromen te realiseren. Maar om zo’n doel te bereiken, is meer nodig dan één genie. Wanneer start-ups groeien, wordt de zoektocht naar nieuw talent onvermijdelijk en een veelheid aan HR-vragen duiken op. Select ondersteunt deze startende bedrijven met advies en rekrutering. Ons partnership met flanders.bio is een logische volgende stap in de ondersteuning van Life Sciences met deze HR-vragen. Om er zeker van te zijn dat biotech en andere technische industrieën niet alleen groeien in cijfers, maar ook in menselijkheid zet Select de mens voorop en versterkt zo een innovatieve industrie terwijl de focus op de echte mens blijft.”
- Bart Gonnissen, CEO Select

“De laatste jaren is flanders.bio gevorderd van een pioniersrol naar een sleutelfiguur binnen de life sciences. Onze nieuwe partners, waaronder Select, brengen elk vanuit een diverse achtergrond hun specifieke expertise. Op deze manier, kan flanders.bio zijn leden nog beter ondersteunen in de verschillende fasen van hun evolutie: van start-up tot scale-up en verder. Onze strategische partners zijn daarom essentieel in de ontwikkeling van onze lange termijn visie om de life sciences in Vlaanderen verder te versterken.”
- Pascale Engelen, Co-General Manager of flanders.bio

Andere strategische partners van flanders.bio zijn: CMAST, Flanders Investment & Trade, Gimv, IQVIA, Janssen Pharmaceutica, KBC Securities, PwC, QbD, Select, VIB and Flanders Innovation & Entrepreneurship. Meer informatie over flanders.bio vind je op hun website.

Ander nieuws