Allereerste Select Projects Kick-Off meeting

Gepubliceerd op: 29 maart 2019

Select Projects groeit. In maart mochten we weer zeven nieuwe medewerkers verwelkomen. Natuurlijk konden zij de afgelopen weken rekenen op een warm welkom. Dat begint bij Select Projects al meteen met het ondertekenen van het contract. Naast een leuk starterspakket boordevol Select Projects-gadgets, krijgen onze nieuwe medewerkers ook alle informatie die ze nodig hebben om aan de slag te gaan.

Maar we willen onze nieuwe mensen daarnaast de tijd en ruimte geven om ook op een minder formele manier kennis te maken met Select Projects. Daarom hebben we een Kick Off in het leven geroepen. We nodigen onze nieuwe talenten die de afgelopen weken zijn gestart uit op kantoor. Bij een hapje en een drankje licht Directeur Charlot de missie en visie van Select Projects toe. Daarna is het aan Bénédicte om het evaluatie- en opleidingstraject uit de doeken te doen. Tinneke van het HR-team beantwoordt alle praktische vragen over vakantie, ziekte en timesheets.

Na een tafelrondje kwam het gesprek goed op gang. Iedereen deelde spontaan waarom hij of zij overgestapt is naar Select Projects en er werden al tips uitgewisseld tussen medewerkers die bij dezelfde klant aan de slag zijn. Béné ziet daarnaast nog een ander voordeel: “Na zo’n Kick Off ken je elkaar al een beetje. Bekende gezichten zijn tijdens grotere evenementen altijd een geruststelling. We zijn er dan ook bijna zeker van dat deze medewerkers elkaar zullen opzoeken tijdens onze volgende Academy Day binnen enkele weken.”

“Wanneer nieuwe medewerkers hun contract komen ondertekenen en starten, kennen ze enkel hun eigen contactpersoon. Maar door iedereen samen te zetten, leren ze ook de rest van het team kennen,” vertelt Charlot. “Bovendien kan je hen op die manier persoonlijk de missie en visie van Select Projects meegeven, hen nog een extra boost geven vooraleer ze Select Projects gaan vertegenwoordigen bij de klant.”

Ander nieuws