Hockey Corporate Toernooi

Gepubliceerd op: 20 juni 2023

In juni nam Select Group deel aan het Hockey Corporate toernooi: een kampioenschap tussen bedrijven op verschillende niveaus. Select Group nam deel met twee ploegen in de beginnersreeks. Verschillende leden van Select Group vaardigden spelers af en ook Select Projects nam deel aan het toernooi.

Op een warme vrijdagavond maakte de twee ploegen van Select Group zich klaar om de strijd aan te gaan met andere bedrijven in de beginnerscompetitie van Hockey Corporate. Slechts een handvol van onze spelers had al ervaring met het hockeyspel. Voor de overige aanwezigen was het de eerste keer dat ze het kunstgras betraden met een hockeystick.

Select Projects was natuurlijk in vorm en we waren met genoeg om een eigen ploeg te maken. Tijdens de wedstrijden van het andere team, konden we voor hen supporteren. De eerste match verliep vlot en konden we dankzij wat rake treffers van Yves winnen. De volgende matchen werden almaar intensiever en bovendien ging de hitte maar niet liggen. Uiteindelijk grepen we net naast de medailles: een vierde plek. Gelukkig wel voor onze andere Select Group-ploeg, die vijfdes eindigden.

Na het toernooi genoten we samen met de tweede ploeg van een BBQ buffet. Het einde van een warme, sportieve en heel leuke avond. Op naar een volgende deelname!

Verdedig jij volgend jaar de kleuren van Select Projects op het Hockey Corporate Toernooi? Solliciteer nu op een van onze meer dan 50 openstaande vacatures


.

Ander nieuws