Select Projects genomineerd tot Trends Gazelle 2021

Gepubliceerd op: 22 december 2020

Het magazine Trends selecteert ieder jaar per provincie 250 Gazellen, 250 competitieve ondernemingen die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Select Projects is in 2021 een van hen.

Wat is Trends Gazelle?


De redactie van Trends Magazine selecteert ieder jaar per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

Een mooie erkenning


Het afgelopen jaar was bijzonder. Onze consultants hebben dankzij hun vakmanschap en engagement een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een maatschappelijk relevant thema. Velen van hen hebben onze klanten namelijk kunnen ondersteunen in de zoektocht naar een vaccin. Ze zijn bovenop hun standaard betrokkenheid nog eens ‘the extra mile’ gegaan en mogen nu genieten van een welverdiende vakantie.

Ook achter de schermen werd er hard gewerkt. Onder meer aan het optimaliseren van allerlei interne processen, zoals kennisdeling en kennisborging, performance management en allerlei administratieve processen om Select Projects klaar te maken voor de volgende groeifase.

In 2021 hopen we, na een welverdiende vakantie, met de ganse Select-familie verder te kunnen gaan op het elan van 2020. Deze nominatie van Trends is een mooie erkenning na een bijzonder uitdagend jaar en geeft alvast een boost om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Ander nieuws